گزارش توران حاکیست ؛ احتشام حاجی‌پور به ساز و کار فعالیت شورای اسلامی استان اشاره و اظهار کرد: شورای اسلامی استان به عنوان شورای بالادست، بر عملکرد شوراهای پایین دست نظارت می‌کند. وی تصریح کرد: شورای استان نزدیک‌ترین نهاد مردم‌مدار به شهروندان استان است و نیازهای کلان استانی را که حل آن‌ها از ظرفیت مدیریت […]

گزارش توران حاکیست ؛ احتشام حاجی‌پور به ساز و کار فعالیت شورای اسلامی استان اشاره و اظهار کرد: شورای اسلامی استان به عنوان شورای بالادست، بر عملکرد شوراهای پایین دست نظارت می‌کند.

وی تصریح کرد: شورای استان نزدیک‌ترین نهاد مردم‌مدار به شهروندان استان است و نیازهای کلان استانی را که حل آن‌ها از ظرفیت مدیریت استانی خارج است، به شورای عالی ارسال می‌کند. به این ترتیب، قوانین مورد نیاز از این رهگذر، در قالب طرح به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود.

حاجی‌پور اظهار کرد: آموزش، رسیدگی به اختلافات و نظارت بر مصوبات شوراهای شهرستان، پس از فرمانداری‌های هر شهرستان بر عهده شورای اسلامی استان است.

رئیس شورای اسلامی استان پیگیری راهکارهای حل بحران دریاچه اورمیه را از دغدغه‌های اصلی این شورا دانست و افزود: این پیگیری در روزهای اخیر با حضور دبیر ستاد احیای دریاچه  اورمیه و روسای شوراهای اسلامی شهرهای اطراف دریاچه  اورمیه صورت گرفته است.

وی با بیان این که بر اساس اظهارات کارشناسان برای احیای دریاچه  اورمیه حدود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال بودجه مورد نیاز است، گفت: هم اکنون بیش از ۵۰ شهر در اطراف دریاچه  اورمیه دچار بحران زندگی هستند.

حاجی‌پور با تاکید بر این که خشک شدن دریاچه  اورمیه بسیار فراتر از موضوع چند استان است، اظهار داشت: این بحران، یک چالش ملی است و باید برای احیاء این دریاچه عزم و اراده ملی داشته باشیم.