نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز از کارشکنی دانشکده کشاوری دانشگاه تبریز در خصوص عدم تبدیل برج خلعتپوشان به محل گردشگری عمومی تبریز انتقاد کرد. سعید محدث اظهار کرد: احیای برج بینظیر خلعتپوشان اراده جدی مسئولان را میطلبد و مثل اینکه عدهای نمیخواهند افتخارات و داشتههای تبریز برای مردم نمایان شود. عضو شورای شهر تبریز […]
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز از کارشکنی دانشکده کشاوری دانشگاه تبریز در خصوص عدم تبدیل برج خلعتپوشان به محل گردشگری عمومی تبریز انتقاد کرد.
سعید محدث اظهار کرد: احیای برج بینظیر خلعتپوشان اراده جدی مسئولان را میطلبد و مثل اینکه عدهای نمیخواهند افتخارات و داشتههای تبریز برای مردم نمایان شود.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به برنامه شهرداری تبریز برای احیای این مکان تاریخی و گردشگری گفت: به دلیل اهمیت تاریخی برج خلعتپوشان، از سوی مسئولان مختلف بر ضرورت باز شدن دربهای محل برج به روی مردم تاکید شده است اما متاسفانه اراده جدی در این مورد از سوی دانشکده کشاورزی دیده نمیشود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اعلام اینکه برج تاریخی خلعت پوشان یکی از مهمترین بناهای تاریخی تبریز میباشد و همانند آن در تمام ایران وجود ندارد گفت: به دلیل اینکه این برج تاریخی و محتشم در محدوده اراضی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز قرار دارد ضروری است با همکاری دانشکده فوق هرچه سریعتر نسبت به تبدیل این محل به منطقه گردشگری و گردشگاه شهروندان اقدام شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: از دوره صفویه تا زمان معاصر بنایی با این هویت در کل کشور وجود ندارد و این موضوع اهمیت احیای برج خلعت پوشان را دوچندان میکند.
برج خلعتپوشان یکی از آثار تاریخی مربوط به دورهٔ صفویان در شهر تبریز است. این برج آجری در جنوب محلهٔ کرکج در ۵ کیلومتری مرکزشهر و در جوار رودخانهٔ میدان چایی واقع شده و محوطهٔ آن برای تحقیقات علمی در اختیار دانشکدهٔ کشاورزی دانشگاه تبریز قرار گرفته است.
برج خلعتپوشان در درهای سرسبز در سمت چپ جادهٔ تبریز ــ باسمنج قرار گرفته و در اوایل دورهٔ قاجار به کارگزاران این حکومت اختصاص داشته است.
در دورههای مختلف تاریخی این مکان به مرکز اهدای خلعت، مقام، نشان و هدیه از سوی حاکمان تبریز از جمله ولیعهدان قاجار به مردم شهر، میهمانان و سفرای خارجی و ماموران و خدمتکاران حکومتی تبدیل شده بود.
Saturday, 21 September , 2024